Home

Aanbieding! T/m 01.02.2018

Drie laserbehandeling tegen schimmelnagels voor 150,00 €!

verder
   

Schimmelnagel camoufleren

Cosmetische correctie van de nagel met acryl voor het camoufleren van traumanagels, afgescheurde nagels of schimmelnagels.

Tegenwoordig lijden veel mensen aan nagelziekten of aandoeningen aan de nagels
( kalknagels, schimmels, infecties....). Maar ook veel sporters hebben nagels die een trauma hebben opgelopen. Vrouwen schamen zich hiervoor dikwijls en verdoezelen hun probleem met nagellak. Hierdoor treedt echter meestal een verslechtering van het probleem op.

Iedereen kan nu mooie nagels hebben! Acryl kan worden toegepast ter correctie van afgebroken nagels, ingroeiende teennagels en ter camouflage van mycose(schimmel) nagels. Op de teennagels word een laag acryl aangebracht. De nagels krijgen een mooie verzorgde uitstraling, u hoeft geen nagels meer te lakken. De acryl groeit met de natuurlijke nagel mee en blijft ongeveer 6 weken zitten. Daarna worden de nagels opnieuw gezet, niet bijgevuld, zo kan de natuurlijke nagel beter bekeken worden en evt. behandeld. Bij acrylnagels raad ik altijd aan om een anti-mycoseproduct te gebruiken omdat je niet kan zien wat er met de eigen natuurlijke nagel gebeurd. De acryl is zuurstofdoorlatend en daarom beter voor de teennagels dan een nagellak. Acrylnagels worden ook bij mannen toegepast, ter camouflage van oneffenheden op de nagels en bij mycosenagels.